Tankar..

Mycket som snurrar runt i huvudet nu, massa negativt. Vet inte om det beror på att jag jämnt tänker på det värsta och förväntar mig det värsta och är så himla negativ?
Har varit lite upp å ner i förhållandet på sistone och då reflekterade jag över att om det tar slut så kommer jag troligen aldrig hitta en partner, som står ut med mig och jag med den.

Speciellt när jag irriterar mig på det mesta nu för tiden också, vet inte riktigt varför det blivit så. Känns som jag gått och blivit mer sur, men jag är egentligen inte sur, bara stör mig på småsaker, bagateller typ.

Kom fram till att singellivet troligen är ett bättre alternativ i så fall, då kan man göra som man vill utan konsekvenser och utan att bli sur på någon annan osv. Singelliv med häst å hund/katt, ibland tror jag nästan djur är bättre sällskap fast frågan är om de fortfarande hade varit det om de hade kunnat prata?

Jobbet tuffar på och har i månadsskiftet som var blivit fastanställd, så nu försöker jag fortsätta i samma spår och bli bättre. Ska försöka se om jag kanske inte kan få börja köra lite med släp, så mina kunskaper inte rostar ihop totalt och jag får ett nervöst sammanbrott när jag ska köra för att det inte går som jag tänkt mig.

Nåväl, ridningen svajjar och det går inte alls så bra som det har gjort, kanske är det alla tankar som ligger bakom och stör? Inre stress kanske? Håller på å ser över vad jag kan göra så det blir bättre, för det är inte roligt längre och jag vill så gärna att det ska vara roligt då det är den enda hobbyn jag har, där jag kommer ut och träffar folk.

Nä, vi får väl se vad det tar vägen. Solen och vårvärmen är här i alla fall och det är helt underbart att jobba ute nu, är så glad att jag inte har fabriksjobb nu.

*over and out*


Kommentera här: