Svårt att ändra..

Idag har det varit en varierande dag, fått köra en liten "specialare" idag. Då jag hade lite mycket Forsheda gods på bilen igår, som var onödigt att lasta av, så jag fick köra Värnamo > Forsheda > Bredaryd > Hillerstorp > Vaggeryd > Värnamo, och lunch på grillen i Hillerstorp vid 12 med trevliga chaffisar från andra åkerier.

Fått lära mig massor under dagen, sånt som jag inte visste och hittat till nya ställen som jag aldrig varit på innan. Samt att jag hunnit med, så jag hade en stor vibba fraktsedlar med mig tillbaka till åkeriet. Även om jag gjort bort mig under dagen, då jag precis hade åkt ifrån en industri där jag lämnat gods och kommer på att jag också skulle hämta, tur för mig att jag inte hade hunnit så långt, vara bara till att vända. Fick många goa skratt i alla fall så nu lever jag länge.

Skyller min förvirring på min förkylning, då hjärnan känns som en stor snorklump och jag inte riktigt kan tänka klart som jag brukar. Så det har varit en utmaning för mig på olika sätt idag och säkert en bidragande orsak till vacklande humör.

Det är svårt att ändra på sig själv och hur man känner och upplever saker. Idag satte mitt självförtroende/självkänsla eller vilket det nu var, käppar i hjulet, då en kollega (troligen i all väl mening) sa något till mig som gjorde att jag tog lite illa upp.
Tror jag har svårt att inte ta åt mig, när något sägs och tror att det är riktat mot mig personligen. Kände mig väldigt deppig och sämst efter det, precis som jag inte dög och hade missat något viktigt igen.

Mitt uppe i alltihop ringer mobilen också, så då var det lögn i helvete att försöka hålla masken. Tur det var inte var någon försäljare, så efter samtalet kände jag mig lite bättre till mods. Speciellt när jag sedan fått reda på det nya schemat för nästa månad - inga fler jobbnätter!

Med andra ord inga fler upp å ner vända helger och det bästa av allt: fastanställning!!

Så nu kan jag äntligen planera lite mer ekonomiskt och verkligen börja tänka/satsa på framtiden. Känns faktiskt lite overkligt, har inte riktigt fattat vad som händer.

*over and out*