I mitt huvud - Del 4

Jag är klumpig när det gäller den sociala biten. Ofta vet jag inte vad jag ska säga och när jag ska säga något så snubblar jag på orden. Vet inte om det kan ha något att göra med att jag inte hade så många vänner under min uppväxt och inte riktigt vet hur och vad man ska säga till andra?

Ofta säger jag saker först och tänker sedan, vilket inte alltid resulterar i ett genomtänkt svar och ofta resulterar i "grodor" och pinsamheter när jag ska försöka förklara vad jag egentligen menade. Tror jag tänker samtidigt som jag pratar, kanske har det något att göra med att jag ofta har pratat med mig själv (och gör fortfarande) när jag inte hade någon att prata med?

I och sig kan omgivningen få sig några skratt av mina "grodor" och jag försöker bjuda på dom eftersom det ändå inte går att göra något du sagt osagt.

Har även upptäckt att jag har jättesvårt att tolka skriven text på rätt sätt, ofta känns den som det är negativa toner. Lade extra märkte till det efter att jag fått meddelanden med samma text som personen i fråga brukar säga, och ändå när det sägs så vet jag att det är skämt, men så fort jag läser det i text så tolkar jag det som något negativt och blir osäker på om det verkligen är menat som ett skämt.

Försöker reda ut mina personliga problem, men det är lättare sagt än gjort.

*over and out*