En dröm avklarad

För vissa av er kanske den här bilden inte säger er någonting, men för mig så innebär den att jag avklarat en dröm. Nämligen att få köra lastbil i min hemort där jag är uppväxt, den känslan kan knappt beskrivas.
Kändes så märkligt att få se allt ur ett annat perspektiv, då jag är van vid att åka på dom vägarna/gatorna i personbil och nu kom jag i en stor lastbil där jag sitter lite högre upp.

Jag tajmade även in min lilla genomresa lagom till lunchrasten så det fick bli ett stopp hemma hos farmor och farfar, då farfar pratat om att han hade velat att jag skulle hälsa på någon gång med lastbilen, så nu kunde jag infria det och det blev succé.

Kändes riktigt bra att det blev bra till slut efter allt som gått mig emot sen jag fick veta att jag skulle få den körningen. Började med att han som hade haft bilen dagen innan, skulle egentligen ha lastat upp den på kvällen, så jag kunde lossa det innan jag skulle lasta det andra, nä då hade han försvunnit spårlöst under kvällen så de fick ringa efter honom, men då var det för sent för att lasta, så jag fick vackert lasta på morgonen.

Utöver det fick jag även äran att dra in ett släp som skulle fixas lite på i tvätthallen innan jag kunde koppla och ge mig av, sen vid ett tillfälle när jag hade kopplat av släpet och skulle koppla igen, då blev det tokigt trots att jag hade varit ute och kollat höjden mellan drag och VBG (lastbilens kopplingsanordning) så jag lyckades skala elkabeln så två kablar rök av och hade inget lyse alls på vagnen.
Nämen grattis, som tur var fanns det en som kunde laga det snabbt och jag var snart på väg igen.

Väl framme hos sista mottagarkunden, då går brandlarmet och jag fattade först inte vad det var såg en av de anställda som tittade på mig men han sa ingenting och försvann, sen när jag förstod att det var brandlarmet så började jag fundera på varför han inte sa till att vi måste t ex gå ut. Det visade sig sen bara vara en övning, men ändå, det visste ju inte jag så jag hade ingen aning om vart jag skulle ta vägen. Så där fick man sig en tankeställare, på hur man bör göra om man hamnar i en sådan situation igen fast på riktigt. Hoppas jag slipper uppleva det.

Nu kommer jag sova gott i natt och så tar vi nya tag imorrn. Livet leker.

*over and out*