Vi vill ha mål, mål, mål mera mål

I morse hade jag en så skum dröm:

Jag var ute och körde bil i mörkret, en kompis BMW, fast den var vit och i bak hade den en fetstor BMW logga som höll på att gå sönder, så det blev bara en stor blå rund cirkel kvar. Tydligen var det glas runt så jag fick stanna och plocka upp det titt som tätt, det kunde inte ligga där på vägen.

Helljuset var ingen höjdare heller, knappt jag såg 50 m framför bilen. Jag åkte upp till svärföräldrarna och mötte svärfar i mörkret med en pall och palldragare på grusvägen, ingen aning om vad han gjorde, men drömmar är skumma.
Hur som jag hälsade på svärfar och körde vidare till gården och parkerade på gräsmattan istället för bakom deras bilar. Även om jag körde rakt in på gräsmattan så stod bilen väldigt snett. Svärfar kom gåendes tillbaka och undrade hur jag skulle ta mig där ifrån, då bilen stod väldigt snett och tydligen stod även en annan bil där också. Jag sa det löser sig och skulle just bege mig in till huset för att göra något.

Då hör både jag och svärfar ett ljus som liknar ett JAS-plan, självklart tittar vi upp mot skyn för i normala fall flyger inga JAS-plan på natten. Istället dyker det upp ett flygplan, ett sådant flygplan som jag är van vid att se som en liten prick på himlen, nu var det rätt nära och vi kunde se lamporna under planet. Du vet de lampor som talar om att det är ett flygplan med vingar som flyger där. Jag tänkte inte så mycket på det och var på väg in, men kastade en blick till upp mot skyn och då ser jag det. Planets högra motor brinner (det hade bara två, en på vardera vinge) och förlorar snabbt höjd. Jag får upp min kamera och lyckas få några kort på händelsen, sen ser jag och svärfar hur planet försvinner bakom granarna och efter en liten stund ser vi eldslågor som slår upp över granarna för att sedan dö ut och det är bara rök och ett orange sken som syns.

Jag undrar vad vi ska göra nu, om man ska ringa SOS eller inte, det finns inget vi kan göra. Sen vaknade jag upp och jag har ingen aning om hur fortsättningen gick på drömmen. Jag vet heller inte om den kan betyda något, vad tror ni där hemma? Linda hade en gissning att jag kanske längtar hem men är rädd för flygresan. Jag själv vet som sagt inte, ibland är drömmar något omedveten och ibland försöker de säga oss något.

För övrigt idag har jag inte gjort så mycket. Linda och jag har suttit och filat lite på ppt presentationen för Xinye, supertråkigt men det måste göras.
Vid 15.30 var det dags för fotbollsmatchen mot kineserna. Jag och Hannah skulle inte spela utan titta på och fota istället. Så vi gick mot planen lite senare.

Väl där inser vi att det är låst vid alla ingångar till fotbollsplanen. Jag förstår inte vad det är med kineser och låsa in allt. Efter lite hjälp av andra studenter som vi kände igen från gårdagen kom vi tillsist in och gick bort till våra klasskamrater.

Jag hade med mig mitt stativ och teleobjektivet satt på kameran. Pan Yu kallade mig "The Swedish Press" och att vi såg väldigt proffisionella ut med våra objektiv och kameror. Jag bara skrattade och sa "yes". Lyckades faktiskt ta några bra bilder, även om det visade sig va väldigt svårt att försöka ta bilder från stativet.

Så det slutade med handhållen och slutartider på 1/500 för att frysa rörelserna.
Det verkade som matchen skulle bestå av två halvlekar på vardera 45 min, men den andra halvleken blev nästan 1 timme. Kineserna verkar ha lite egna regler, jag fattar som vanligt inget om fotboll, och tydligen var det okej för kineserna att ta in en amerikanare, en svensk och en spanjor för att de låg under.

Trots deras tappra försök slutade resultatet med 10-5 till Sverige aka DG.
Pan Yu skämdes lite för att vi slog kineserna, tydligen har de som spelat föregående år förlorat och nu kommer vi och vinner. Shit happens.
Här nedan följer några av de bilder som jag tog under matchen:

fotboll

fotboll

fotboll

WINNERS!!

Här är seger dansen när matchen väl var avslutad. När fotbollen äntligen var avslutad begav vi oss iväg till Shamrock för att fira, det blev pasta i tomatsås för mig idag. Det va gött, dock var spaghettin underkokt, men bättre än inget trots allt.
Jag och Michelle begav oss tillbaka till hotellet, då vi inte ville följa med ut.

Imorrn väntar besök på Zoo, och jag hoppas att vi ser många fina djur och att det inte är en massa människor där, samt att det är någorlunda jämnt väder, så jag vet vad jag ska ha på mig!
Har även kommit på att jag inte kan skriva korta inlägg uppenbarligen, men desto mer får ni att läsa.

--Svar till kommentarer:---
Jonna: Eller så blir det som svärmor sa: snö :D
Tja, här har vi haft ca 25 grader å vår å enligt kineserna ska det gå att steka ett ägg på asfalten när det är sommar. Jag är glad att jag inte är här när det är sommar. Kineserna tittar konstigt på oss när vi går i shorts och linne, men för oss är det varmt men för dem kallt, och när vi säger att den här temperaturen är som Svensk sommar tittar de på oss med stora ögon.
Lycka till.

Pappa: Ja, det är bra att vara isär från varandra ibland så man får tid att tänka lite osv. Usch tvätta bil, det är inget jag gillar sådär super mycket, fast det kan va kul ibland.
Du får akta dig för solen, tydligen ska ozonlagret va tunnare än vanligt över Skandinavien så UV strålningen tar extra starkt.
Inte sjutton vet jag, jag firar ingenting och än är det inte 1:a maj, fast vi befinner oss i Kina då, så vi lär väl märka om det är något speciellt eller inte. Du får ta å hälsa tillbaka till Monica.

Dennis: Pfft, jag är inte lat! Jag tycker bara inte att det är kul att jaga en plastboll, har aldrig riktigt gillat fotboll, inte min grej. Hade vart mö roligare om det vart badminton, tennis eller beach volleyboll. Då hade vi ägt stort! Haha!
Saknar dig~

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0