Det rör på sig

Här i Kina har vi kommit fram till att skyltar och regler inte är till för att följas, de är snarare en form av vägledning eller nått liknande. Då de flesta ändå gör lite som de själva tycker i slutänden.
Visst vi har sett någon fått böter, men det är sällan man ser polisen bry sig om folk som kör för fort osv, okej att köra mot rött när en snut såg var i och för sig inte populärt.

vägskylt

Idag var det fint väder med sol och disig himmel, dock med inslag av kalla vindar. Så det fick bli långbyxor idag, men så fort man hamnar i lä blir det varmt.
Vi har ägnat dagen åt att gå till en park som ligger mitt emot campus, en jättestor park.

happy me :D

Jag hade jätteproblem med att få till en frisyr idag, så det slutade med att jag hoppade in i duschen och blötte ner håret för att låta det hängtorka.
Det är alltid lika spännande att duscha här, för ena stunden är det iskallt för att sedan i nästa va skållhett.

Jag svävar fram

Det är Linda, som fått äran att agera fotograf åt mig, och jag har spexat lite, varför ska man jämnt ta "vanliga" bilder för? Hähä.

air garden

Här är en bättre överblicks bild av The Air Garden, det går att skymta den spiralgång som slingrar sig i mitten av byggnaden. Det är en spiralgång istället för en trappa så man kan gå i och njuta av grönskan och utsikten.
Så man traskar i den här spiralgången för att ta sig både upp och ner, dessutom kan man gå av vid varje "våning" också, om man inte vill gå hela vägen upp.
Enligt Michelle och Linda är det mycket vackrare där på kvällen, så jag ska ta å pallra mig dit någon gång när det är mörkt med stativ och kamera.

bön lapp

Studenterna här på campus hade ställt upp en del bord och sånt längs med den så kallade "huvudgatan", och just vid det här bordet verkade det som de skrev bönelappar.

--Svar till kommentarer:---
Rosemarie: Ja, tiden går minst sagt fort här, vilket både är positivt och negativt, precis som med allt annat.
Det är först när man reser bort, som man inser vad ens hem egentligen betyder och att allt inte alltid är solklart. Det är bra att vidga synen och inse vad hemmet betyder för en.

Japp, alla har fått samma uppgift, så när vi har redovisning blir det spännande att se hur de andra grupperna har valt att göra osv. Det blir som en slags tävling där de "vinnande" bidraget får någon form av belöning från företaget och Sinotekets personal. Jag misstänker att det inte kommer hända någonting med oss om de skulle använda det, det är väl som sagt de vinnande bidraget som får sitt pris, sen vet vi inte om företaget vill använda sig av det förslaget.

Nu har jag postat en bättre bild på trädgården, kanske kommer du förstå lite mer av den, men förklaring kommer väl garanterat när jag kommer hem misstänker jag.
Ja, vi mår alla bra, mer eller mindre sjuka. Jag tror att jag och Linda (min rumskompis) är de som för tillfället mår bäst av oss fyra. Då Michelle och Hannah verkar smitta varandra, men det går sakta men säkert åt rätt håll i alla fall, och det är inte illa det.

Jag lovar att jag ska ta hand om mig tills jag kommer hem igen, sen får Dennis ta hand om mig, haha.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej igen och grattis på födelsedagen, för det är väl din födelsedag när du läser detta? Glöm inte att fira lite också.Ja nu blev det begripligare, är det planterat hela vägen upp?Bilden där du spexar är bra, den kan få en att tro att du faktiskt springer! Din frisyr tycker jag är riktigt bra.Jag håller tummarna att det blir ert bidrag som de tycker är bäst.Idag har det varit riktigt varmt och vackert här hemma. Vitsipporna har börjat blomma och blåsipporna sjunger nog nästan på sista versen. Föresten firar de påsk i Kina?Ha det så bra så länge och hälsa dina kompisar från Helmer och mig. Tina hälsar också, men hon har svårt att hinna läsa och skriva. Idag fick hon så mycket att göra att hon blev tvungen att ringa in hjälp.

2011-04-19 @ 21:11:12
Postat av: Mamma

GRATTIS o HA DEN ÄRAN!!!.

När du läser detta är det din födelsedag.Jag/vi läser o följer dig hela tiden. Det var skönt att förstå att det har ordnat sig med SJ.Kan bara instämma med Ros-Maries kommnetar om din frisyr i spex-kortet. Det är precis detta jag menar.....DU är JÄTTEFIN!- Dölj inte det!Hemma väntar födelsedagspresenten...mmh...mmh, vad det är? Det får du se när du kommer hem - ha!Se till o gör det snart vi saknar dig.Gud välsinge dig.

Kramar o lyckönskningar igen Mamma, Tomas o Linnéa

2011-04-19 @ 21:21:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0