Snöväder...


eller ska det va snöoväder kanske?
Tja, jag vet inte, lite mysigt när det snöar, men det finns en gräns till när det blir för mycket. Det där som de brukar kalla lagom vore faktiskt inte helt fel, men jag antar att naturen är nyckfull och det är bara att le och se glad ut.
Fast å andra sidan sett så kan jag nog ta några fina bilder imorgon om vi inte är insöade förstås, får hoppas att vi verkligen inte är det, men så mycket snö skulle det visst inte komma enlight smhi.
Jaja, vi får väl se, nä om jag kanske skulle försöka se om jag skulle kunna komma i säng i tid idag för en gångs skull, kan va bra att vända tillbaka dygnet innan skolan drar igång igen..

Just en snygg start...

USCH! Fy tusan år 2o1o kunde inte fått en värre start..
Har lyckats sladda in i en blomlåda och förstört ett trästaket och massa plastdetaljer samt nummerplåten på pappas bil, det blir inte billigt att laga allt det, suck, tur jag har lite pengar undan stoppade för sådana här händelser.
Tror inte jag borde ha körkort längre.. körde i alla fall inte över hastighetsgränsen när jag fick sladd, men i och med att det är vinter och bilen är bakhjulsdriven så räcker minsta lilla för att det ska börja sladda, och jag lyckades häva de två första sladdarna och sen verkade det som om bilen ville gå rakt fram igen och då trampade jag lite lätt på gasen och tjoff sa det så hamnade jag i blomlådan... känner mig jätteolycklig nu, känns pinsamt också, nu vet säkert alla grannarna att det var jag som körde in i den.
Får ringa hyresvärden på måndag och höra efter hur de vill att det ska lösas och vad jag ska betala.. det var en olycka, jag är bara glad att det var ett trästaket och inte en människa eller bil...