Internet-etikett vart är du?

Jag tycker inte riktigt om kulturen som blivit på internet, den har blivit hård. Gör man minsta snedsteg i ett forum, så blir det ihågkommet för alltid och man blir dömd för det för alltid, sen oavsett vad du skriver så ligger snedsteget kvar och dömer.

Det är vissa gånger det går för långt också, som när snedsteget påverkar mer än vad man tror när folk på internet drar slutsatser baserat på snedsteget om hur man är i det verkliga livet, som dessutom inte stämmer.
De är ofta väldigt snabba på att gnälla, speciellt om det handlar om något den som gjorde snedsteget skriver och det inte följer deras egna idéer och tankar.

Det känns inte som om dessa låter den som gjorde snedsteget få en andra chans till bättring, det känns lite som om att man bara har en chans och sen är man dömd för alltid.

*over and out*

Om en vecka..

Då är jag tillbaka på jobbet och far runt igen, ska bli skönt att få komma tillbaka och starta med en mjukstart. Börjar trots allt jobba igen den veckan min lediga dag infaller och sen nästa helg skulle vi åka iväg med personalklubben på en liten övernattningsresa. Så det kan inte bli en mycket bättre jobbstart efter semestern.

Speciellt inte med tanke på att jag även haft en kanonfin semester, sol i tre veckor och nu först sista veckan kommer regnet lite, men det är fortfarande sol. Jag är faktiskt glad att det kommer lite regn, jag har inget emot lite regn, så länge det inte regnar ihållande i typ x antal veckor. Då tröttnar jag på regnet.

Nåväl, det har en toppen semester, har börjat komma igång ordentligt med ridningen och kunnat rida mer eller mindre varje dag och planen är att försöka underhålla det sen när jag börjar jobba också.
Min transport är iväg på lagning, så fort jag får hem den igen så ska det tränas lastträning, så jag kan fortsätta ta med min häst på hopplektionerna även i vinter.

*over and out*

Det går inte bra nu..

Självförtroendet är på väg i bott. Jag vet att det inte alltid kan vara en dans på rosor, men även om det är dansen från helvetet så kan det väl åtminstone finnas en liten ljusglimra? Så viljan att kämpa för dansen på rosor finns kvar.

Både igår och idag när jag red så gick det inget bra, igår red vi i skogen med galoppintervaller och det blev en del tjafs, inte kul. Idag red vi på banan i ett försök att rida samma övning vi hade på ridskolan i måndags, gick sådär plötsligt gick det som gått bra tidigare inte alls och jag visste inte vad det var jag gjorde för fel.

Känns inte sådär jättelovande inför terminens första hopplektion imorgon. Vi får se hur det blir, det återstår att se.

*over and out*