Det växer +bild

Vad glad jag blir. Färgade mitt hår för ungefär en månad sedan och det är redan en ca 5mm utväxt! Jag trodde ärligt talat inte att mitt hår växte så fort, så nu blir jag väldigt glad över det. Jag försöker faktiskt spara till långt hår igen, lika långt hår som jag hade när jag var i Kina och helst lite till.
Då hade jag så här långt hår, dessutom plattat, målet är att ha så här långt hår utsläppt med mina lockar:


Nu har jag inte alls lika långt hår. Fast det börjar bli långt igen, ibland önskar jag att det kunde växa fortare. Det tar sån tid att behöva vänta medan det tar sig igenom lockarna och blir lite längd på det hela.

Nå väl, det känns som om veckan går väldigt snabbt nu. Det är redan onsdag och snart är det fredag. Det är lite pirrigt, men det kommer säkert gå bra, pluggar ju teorin för fulla muggar när jag orkar med ett pass plugg.

*over and out*

Hästlov

Tja, det brukar ju vanligen heta höstlov, men eftersom jag kommer tillbringa nästan alla kvällarna den här veckan med häst relaterade aktiviteter så borde det ju bli ett hästlov och inte höstlov.

Nåväl, helgen var bra i alla fall. Hälsade på mamma och busade lite med Cobra och var ute på promenad med henne. Hon är så full av energi att det smittar av sig och du blir glad. Hon har fått mig att tänka om lite, speciellt med tanke på att jag varit osäker på om jag vill skaffa en hund. Det innebär mycket jobb, men du får något tillbaka för det senare. Fast jag skulle nog inte vilja ha en sån energisk hund som Cobra.
Det vette tusan om jag skulle orka med för att inte tala om två lika energiska och lekfulla hundar skulle träffas. Nja, det kan nog bli lite väl spännande.

Idag är det lite varmare, men ändå fryser jag. Fast i och för sig så kan det ha ett samband med att jag inte sov så bra. För oftast när du är trött fryser du. Jag kan åtminstone trösta mig med att jag har en tjock go filt att gosa ner mig i. Helt underbart.

Snart ska jag ta och slå upp böckerna och plugga lite teori, för på fredag skriver jag upp som sagt och det vore tråkigt om jag missade. Vore kul att klara en del till nästa körkortsbehörighet, så jag vet att det går åt rätt håll.

Tyvärr blir jag väldigt lätt distraherad. Jag är ju en mästare på att prokrastinera, vilket jag inte är stolt över. Men, men, det är bara till att bita i det sura äpplen and just do it!

*over and out*

Jag känner mig dum

Det känns som om jag är dum som inte förstår. Speciellt när jag inte riktigt förstår vad någon menar så de får förklara igen med andra ord. Jag vet inte om jag verkligen är dum eller om det är så att någon inte är bra på att förklara så jag förstår?
Eller kan det vara så att någon blivit arg på mig och idiotförklarat mig för att jag inte råkar veta en viss sak den personen vet? När jag var yngre kände jag mig rätt smart, nu känner jag mig bara dum. Undra vad det är som har hänt egentligen?

Fast jag borde nog inte känna mig dum. För om jag vore dum så hade jag väl inte klarat ett teori prov, en uppkörning, ett ADR-prov och backa med släp eller? Det är vissa saker jag inte tycker om med mig själv och tyvärr är det inget jag kan ändra över en natt, det tar tid.
Fast saker som tar tid att ändra brukar oftast bli bättre än saker man kan ändra på snabbt.

Idag har jag försökt mig på min allra första fiskarfläta på mig själv. Blev väl inte lysande, men det är en början och inte så illa för att vara första försöken och inte se något dessutom. Jag vill prova något nytt för att se om jag kan hitta nya frisyrer till mitt hår som inte innebär att jag måste använda massa spray och tova det, nej tack säger jag.

Nu är det helg igen och nu väntar en intensiv vecka med massor av plugg och hästar, kommer vara i stallet nästan varje dag i nästa vecka. På måndag är det hopp klinik, tisdagen igenriding, onsdag pilates för ryttaren, torsdag hoppträning och slutligen fredag Clear Round tävling. Om en vecka skriver jag även upp för släpet, ska bli spännande.

Är lite små pirrig inför det faktiskt och jag hoppas verkligen att jag klarar det så jag kan ägna mig helhjärtat åt YKB som verkar vara mycket svårare, åtminstone första gången.
När du väl klarat det, verkar det vara rätt smidigt enligt vad jag har fått höra på praktiken, känns bra.