Nyårsafton

Det är väl ingen som missat att det är sista dagen för 2012 idag? Själv har jag nog gått och blivit förkyld eller något. Min hals känns inte alls bra, det kliar och retas i svalget, så det kommer bli en lugn dag för min del. Får se vad jag orkar med är hängig också.

Känns nästan som jag dragit en nit-lott, nåja jag ska väl inte klaga. Det är sånt som kommer och går och förhoppningsvis har jag åtminstone kryat på mig tills det är dags att rida hästarna igen innan vårterminen börjar.

Snart kommer ljusare och varmare tider, det känns faktiskt väldigt bra. Har inte så mycket fantasi idag, så:

GOTT NYTT ÅR
OCH GOD FORTSÄTTNING


*over and out*

LAN

Igår var det LAN här hemma, det var riktigt trevligt och idag är jag helt slut. Tog visst på krafterna att lira lite dataspel. Lite synd att det inte går att lira de nyare spelen, då vissa datorer inte uppfyller de systemkrav som spelen kräver, plus att det inte är alla som kanske har råd och vill köpa dem för att lira lagligt.

Själv föredrar jag att köpa spelen, bäst är det om det finns en prova-på-version så jag kan prova om jag verkligen vill köpa spelet först. Självklart vill jag stötta spelproducenterna så de kan släppa nya bättre spel i framtiden, hobby-spelnörd som jag är.

Annars idag blir det lugna puckar, tror mest det blir att slappa lite här hemma för att ladda om krafterna tills nyårsafton.

*over and out*

Mini-ridläger +bild

Den 27:e begav jag mig mot ridskolan för att vara med på ett mini-ridläger, med en övernattning.
Så dagarna bestod av två ridpass, först dressyr på förmiddagen och hoppning på eftermiddagen. Förutom ridningen så hade vi ett pilates-pass på torsdagskvällen och det kändes morgonen därpå.

All träningsvärk från pilates och ridningen, men då vet man att det man gjort är något bra. Jag hade inte valt den lättaste hästen heller, "ångvälten" Dublin.

Fast han är rätt söt och rar även om han är lite grön och vill gärna välta inåt i kurvorna, men det är bra övning och träning det med. Det bästa med honom är att om du fuskar så märks det direkt och jag har fått mig en liten aha-upplevelse på hur halvhalterna ska kännas m.m.
Så jag är super nöjd, har lärt mig jättemycket nytt och även saker som jag gjorde omedvetet. Det är bra att bli medveten om sådant så jag kan försöka bättra mig.

Nu blir det ett uppehåll från ridning tills den 5:e Januari, sen börjat allvaret igen på måndagen därefter.
Det är mycket som jag ser framemot nu 2013, förhoppningsvis hittar jag ett jobb som gör att jag kan förverkliga de drömmar jag har osv.

Nu ska här taggas LAN med kompisarna.

*over and out*