Dreamhack Winter - 2oo9

Jaha då har jag stått den första passet jag hade på Dreamhack, var väl så där, satt på samma stol i åtta timmar, var inte ens på toa under dessa timmar fastän jag drack och åt som vanligt, och så var jag förstås uppe en sväng runt tolvslaget och hämtade en robot bakad våffla som Chalmers monter stod för, GRATIS är gott!

Sedan när jag ändå satt framför min dator tyckte jag det var bättre om jag gjorde något relaterat till skolan så jag passade på att jobba lite i Illustrator, fast det var inte direkt något skolarbete men resultatet blev i alla fall det här:

är relativt nöjd med den, är väl inte precis vad jag hade tänkt mig när jag började jobba på den, men jag tycker ändå slutresultatet blev ganska bra. Ursprungsbilden är en pixelbild i låg kvalitet så det kändes skönt att kunna göra om den till vektorgrafik istället som är mycket bättre, man kan förstora bilden och förminska den hur man vill, bilden förstörs inte, bra va?

Sist men inte minst så slänger jag in en bild på en del av våran monter, det lirades Guitar Hero på PS3 flitigt, har ett pass till att stå mellan 16-00 imorgon, får se hur det går, ska bara köpa något jag kan ha med mig och äta på så blir det nog jätte bra..Ja just det ja, höll på att glömma, det var jättekallt i våran monterm var mycket varmare där de som är där över hela helgen hade sina datorer! CPU Värme AAAAAH!

Pingpong Tenta

Idag hade jag en liten tenta i Grafisk Design och Teknik, en så kallad pinpong tenta. Den kallas så eftersom skolan använder sig av en "front" där man loggar in och laddar upp inlämningsuppgifter osv, men istället för att kalla den t ex "Fronten" så har de valt att kalla den "pingpong" varför vet jag inte.

Men hur som helst så gick tentan jättebra, var super lätt, försökte ändå plugga till den dagen innan men det gick mindre bra, var rena rama cirkusen hemma.. suck.
65% rätt så jag blev i alla fall godkänd och det var det som var målet, så jag slipper göra om tentan i alla fall, skönt. Nu återstår bara att få ordning på projektarbetet.. får se hur det går, det ska vara klart denna vecka..

Möte inför DreamhackJag ska stå i monter för Jönköpings Högskola på Dreamhack, ska stå på fredag kl 8.00 - 16.00 och lördag kl 16.00 - 0.00. Vi fick T-shirt för att det ska synas vart vi kommer ifrån också. Tjejerna fick mer "diskreta" T-shirts än killarna.

Det blir nog bra, ska bli både spännande och kul, blir första gången jag kommer till dreamhack, ska hämta pass i någon entré när jag kommer, det blir nog bra kan jag tänka mig.

Men nu ska jag gå och törna in ska upp tidigt imorgon, börjar skolan klockan åtta och jag ska ta bussen upp, vågar nog inte ta bilen, haha, då får jag väl en punktering igen. Vore retligt.
Men nu är det snart helg så det blir nog bra med det, blir till att plugga inför tentan som jag har på måndag, men det blir nog bra med det.