Nöjd

Nu känner jag mig nöjd, har fått en massa uträttat idag.

Igår hade jag ridlektion och fick rida Komtesse. Det gick helt okej, lyckades sitta ner bättre i traven som jag strävar efter och försökte även tänka på mina armar och inte ha glapp-tyglar. Det tar sig sakta men säkert. Jag var nöjd med lektionen som helhet även om galoppen inte var den bästa.

Idag har jag lyckats söka en massa jobb och det känns riktigt bra, förvisso är de flesta av dem sommarjobb men jag måste söka det jag hittar och det är helt klart bättre än inget oavsett vad jag skulle tänkas få. Nu ska här hållas tummar och samtidigt hålla ögon och öron öppna för nya jobb, som jag kan söka.

*over and out*

Tolkning +bild

Vilken söndag det har varit, helt underbar och jag kommer leva länge nu.
Hade stalljouren i ridskolestallet idag, så har varit där och släppt ut pållarna, mockat, fodrat osv. Trots att det är tung stalltjänstgöring så har det varit särskilt kul med sällskap i form av Isabelle. Hade någon sett oss så hade de säkert undrar hur gamla vi egentligen var.

Låtsas att sopborsten är en mic eller varför inte en gitarr? Tur hästarna var ute så de slapp höra oss.

Det blev lite fika innan det var dags att ge hästarna lunch och Evy kom runt 12, då vi skulle prova att tolka med Dublin idag. Så vi var ett glatt gäng som begav oss av mot en åker utanför Annelis hus.

Det var riktigt roligt och jag har en skön träningsvärk och är super trött, men det var det lätt värt när Dublin var jätteduktig och inte brydde sig ett dugg att vi skrattade halvt ihjäl oss och åkte skidor bakom honom.
Det blev några krascher, förlorad balans, gräs som snodde toppen på mini-skidorna, men kul var det.

Tillbaka i stallet gjorde jag en fin "vurpa" när jag skulle brodda av en av bakhovarna på Dublin och han inte riktigt ville stå still, så jag förlorade balansen och försöker ta tag i en täckeshängare på en boxdörr och dörren glider iväg så jag landar sittandes på stallgolvet med en hästhov i knät, det måste sett ganska komiskt ut.
Tur Dublin är så snäll.

Träningsvärken har börjat komma sig smygandes och ögonen går i kors, så nu sover jag gott i natt. Skönt det när det behöver laddas inför måndagen.

*over and out*

Vinter uteritt +bild

Började med att klä på mig varmt för att sedan bege mig iväg till stallet. Väl där så ville inte Patrull låta sig fångas, så rond 1 vann han, men rond 2 tog jag honom, lite mat i hink det går inte att motstå (tur att han är ranghög, då de andra pållarna också ville ha).
Väl inne och borstad så ska hästarna broddas. Det visade sig vara ett smärre äventyr, tydligen var framhovarna värst, vilket i och för sig var tur.

Väl broddade och sadlade begav vi oss ut i kylan, jag på Patrull och Evy på Dublin och det blev en härlig tur genom skogen i skritt.

Det var lätt värt frusna fingrar och tår, fast inne i skogen blåste det inte en kall isig vind. Det gjorde det på hemvägen, men humöret gick inte i bott för det.
Väl tillbaka, var det dags att brodda av och när vi håller på kommer Anneli in och skojjar med oss att vi fortfarande höll på att brodda, hon hade även vart en sväng i stallet när vi höll på å brodda och lämnades oss innan vi var klara. Så vi skojjade tillbaka.

Tack och lov var broddarna lättare att få av och för att underlätta till en eventuell nästa gång så satte vi i bomull i brodd-hålen innan vi släppte ut pållarna.
Imorrn blir det nya äventyr som väntar, då ska det provas tolkning efter Dublin. Sköter han sig lika bra som han gjort hittills kommer det bli KANONKUL!! :D

*over and out*