En dröm i kras?

Det ser dystert ut, kanske inte blir någon häst. En dröm som var för bra för att va sann?

Mailade och frågade hur det gick och fick till svar att hon fortfarande är lite stel och att de funderade över hela affären.
Fick känslan att jag är jobbig som frågar av ren nyfikenhet, då det är mer frustrerande att inget veta. Så nu blir det troligen till att invänta våren och värmen och se om det kanske kan få henne att bli bättre, men det är inte säkert. Vi får se vad tiden utvisar.

Känns lite tråkigt, men jag förstår att dom inte vill skicka en häst som inte är helt bra och jag väntar hellre på att hon ska bli bra.
Känns som det är mitt fel att hon inte är bra också, då hon blev skadad när jag red henne.

Det sägs att den som väntar på något gott alltid väntar för länge, och så kanske fallet är här?

Hoppas på det bästa och är förberedd på det värsta.

*over and out*

Att jobba natt

När man jobbar natt kan man få vara med om saker, som aldrig skulle hända under dagtid, eller jo kanske men sannolikheten är inte så hög då.
Ett urval av alla saker jag personligen fått uppleva, både skrämmande och komiska.

Det mest skrämmande hittills var när en bil körde om lastbilen och någon hänger ut genom passagerare fönstret med nån typ av pistol (soft-airgun?) och skjuter på min vindruta. Första reaktionen var chock, sen ilska och sist rädsla. Var inte alls kul.

Satt igång ett larm när jag försökte larma av så väktare hann komma. Ibland har man otur.

Fast dom komiska ögonblicken väger lätt upp, som den där tjejen som stod och väntade på bussen och gör den där "honk honk" signalen med armen och jag ger henne vad hon bad om - starkhornet, varpå hon skriker för att hon blev rädd. Jag trodde jag skulle dö av garv i hytten - bli inte rädd för något du ber om.

Varför inte två medelålders kvinnor som slänger slängkyssar mot lastbilen, tror inte de såg att det var en kvinna bakom ratten. Tog det ändå som en komplimang med ro och skrattade gott.

Har även stött på några personer som är lite runda om fötterna, men ändå varit väldigt trevliga.

Natten som var, kom det en reflexpinne flygande. Några som roade sig med att kasta den, kanske lekte de att de kastade spjut?

Sen ser man mycket vilt också, som älg, rådjur, harar, rävar, möss, grävling, lodjur och rovfåglar. Så summan av kardemumman är att man får uppleva en hel del, både bra och dåligt.

*over and out*

Ångest..

Då var det dags igen för den dagen jag inte ser fram emot och gärna inte vill gå lägga mig dagen innan för att det inte ska bli den dagen. Det går inte att undvika det oundvikliga ändå.
Inte blir det bättre att jag är trött och har sovit dåligt, men det får gå på något sätt.

Sen känner jag ångest/stress för julen, har inte köpt en enda julklapp än och vet inte heller vad jag ska ge, samtidigt som jag bara vill slopa julen för att komma undan stressen, så känns det fel då jag vet att andra redan köpt julklappar till mig. Det känns fel att få men inte ge något tillbaka.

Har en liten plan hur jag ska lösa det, det som har ställt till det är tiden och pengarna. Jag ser ändå fram emot julen med att få koppla av lite från arbetslivet och njuta av ledighet tillsammans med nära och kära. Det finns ändå så mycket att ge som inte går att köpa för pengar.

*over and out*