Löning!!

Idag kom min första lön på länge och även om det inte var så mycket så gjorde det mig väldigt glad. Det räckte till alla räkningar och blev även lite över, så på söndag ska jag till Hööks tillsammans med Evy. Ska bli riktigt kul att få använda mina presentkort som jag fick i födelsedags present till att köpa nya stövlar och kanske även något annat. Vi får se vad det blir. Längtat hela veckan.

Dagen började bra idag, med en "pansar" beklädd bil i form av is. Det regnade igår kväll och så frös det i natt, tog en stund att ta sig in i bilen, men skam för den som ger sig. För övrigt har det varit en lite små seg dag idag, vet inte riktigt varför, men har känt mig hängig och trött.
Jag antar att det kommer sådana dagar emellanåt också, imorrn är det fredag vilket känns skönt att snart få lov att vila upp batterierna tills nästa veckas hårda arbetspass.

Jakten på sommarjobb fortsätter, men ihärdigheten kommer nog sätta sina spår och förhoppningsvis ger det napp. Vi får se vad som händer och jag håller tummarna för det bästa.

*over and out*

En Natt.. +bilder

Så hade jag det jätteroligt, fastnade i ett spel närmare bestämt Left 4 Dead 2 med några internet vänner från USA och vi hade riktigt kul.

Vi lirade en bana som kallas Hard Rain och naturligtsvis var svårigheten expert, fast det spelade de just nu för att jag fortfarande är lite ringrostig. Annars brukar de lira nått som kallas realism expert. Vilken innebär att det är svårare att se vart de andra befinner sig och dör du så kan du inte respawna såvida in någon kan defibrera dig, men det är kul att spela den svårigheten också. Gjorde det jättemycket innan mitt lilla uppehåll, håller på och försöker hitta tillbaka.

Men målet med spelet för kvällen/natten var att bara ha kul och det målet nådde vi flera gånger om. Jag lyckades spela in en "demo" av vårt spel, men tyvärr försvinner mitt mic ljud, vet inte riktigt varför det gör det. Så jag kommer bara göra ett montage av det och ta det bästa ur spelet av det som hände.
Jag längtar redan tills nästa gång vi kan spela, för det var så grymt kul.

Imorse blev det lite spel också då en av amerikanerna skulle lira en gång till innan han skulle gå å lägga sig, så det blev lite Left 4 Dead 2 på förmiddagen också.

Förutom att jag spelat och sitter och försöker pussla ihop montaget så har jag hunnit med att baka bullar också och ikväll blir det nog lite planering inför Minecraft eller så spelar vi Left 4 Dead 2 igen bara för att det är kul.

*over and out*

Vad är det som händer...

På kort tid har jag råkat ut för två rent ut sagt otäcka situationer på vägarna.

I måndags blev jag omkörd av en fartsyndare som hade bråttom och som skulle hämnas för att jag legat "i vägen" när det var en kurvig sträcka på vägen. Hämnden kom i form av omkörning med tuta och sen en tvärnit när den gick in framför mig så jag fick väja för att undvika att krocka. Första känslan var chock/panik/rädsla och sen blev jag riktigt arg.
Vidare så gör den här fartsyndaren (som inte längre verkar ha bråttom) på nästa raksträcka så kör den upp jämsides med min bil och ligger länge bredvid och tutar. Jag ignorerade det, men inombords kokade jag av ilska.

I morse höll jag på att få se ytterligare en fartsyndare frontal krocka med en mötande bil.

Jag låg bakom en lastbil på behörigt avstånd och hade ingen brådska, då det är onödigt att stressa när det inte är lönt att köra om på den korta sträckan mellan Gnosjö och Hillerstorp.
Ikapp kommer den här fartsyndaren som sen ligger flera gånger och "kikar" för att se om det går att köra om. Jag tänkte inte så mycket på det då. Till slut blir det fritt, eller tja bilen bakom tror det och börjar sin omkörning. Det är bara det att det var en svacka på raksträckan och i den svackan kommer en mötande bil. Jag ser den här bilen samtidigt som jag ser bilen bakom börja köra om och jag tänker lugnt att bilen tar sitt förnuft till fånga och avvaktar omkörning.

Icke, sa nicke. Jag får nita för att kunna släppa in bilen framför mig så det inte blir en frontalkrock, som jag då vart tvungen att stanna på då jag skulle vart först på plats. Det bästa med hela händelsen är att bilen ca 1 km senare svänger av in till Hillerstorp (fastnat bakom lastbilen) och vann ingenting på omkörning förutom att utsatt sitt eget och andras liv för fara, samt högre bränslekostnad.

Personligen tycker jag inte det är värt den risken med tanke på att man får så lite för det och kan förlora så oerhört mycket för att vinna de där lilla extra sekunderna.

Just nu är jag väldigt tacksam att det inte hänt något och jag undrar vad som kommer hända imorrn när jag åker till och från jobbet. Just nu vill jag bara ha det lugnt och avkopplat, ingen mer spänning för min del. Det räcker nu.

*over and out*