Hopprädd..

Jaha, då har jag gått och blivit hopprädd igen.
Det var ingen bra kombination på en känslig häst, som läser av ryttarens känslor. Vilket resulterade i några vägringar och en avåkning. Vi kom i bra galopp mot hindret, sen börjar hon tveka lite och galoppen dör lite, vi rider an ändå, sen tvekar hon ytterligare, men sen verkar det som hon ska hoppa ändå så jag följer med, men så stannar hon och jag fortsätter i rörelseriktningen och flyger av.

Fast jag satt upp igen och red igen då jag inte slog mig, undvek på något sätt att slå i huvudet och landade mitt emellan alla bommarna på rygg, vet fortfarande inte riktigt hur jag lyckades. Är ändå nöjd över att jag satt upp igen och slutförde lektionen.

Nu blir det till att komma över hopprädslan igen och släppa fegbromsen. Kommer nog bli bättre när jag kan rida min egna donna igen, så hon kan lära matte att det inte är läskigt utan bara superduperkul.

*over and out*

Det här med att flytta..

Tänk att man kan samla på sig så mycket prylar på sån liten yta, nu har jag i alla fall lyckats packa upp alla kartonger, det som återstår är att åka till tippen och slänga dom lådor jag inte behöver ha kvar (sådana som är i dåligt skick och är lätta att få tag på nya).

Det enda som återstår är lite småplock och mycket kan jag inte fixa förrän jag skaffat mig hallmöbler, ska införskaffa mig en liten byrå, hatthylla och skoställ. Har redan spanat in mig på ett som jag vill ha, men om jag kan köpa allt det som jag vill ha efter att alla räkningar är betalda återstår att se, kanske får dela upp det men det kommer det vara värt i så fall.

Förhoppningsvis i Januari kanske jag har lyckats skaffa allt som jag behöver/vill ha till huset. Hade tänkt uppgradera till en bättre soffa, ett soffbord och en matta. Skulle även behöva köpa en extra madrass till dubbelsängen, så jag inte behöver va rädd att madrassen som redan är där ska kana av och åka i golvet.

Nåväl, vi tar en sak i taget. Jag har även åkt på en liten förkylning också, men det hör nästan till den här årstiden och det var inte helt otippat heller. Känns i alla fall bra att börja avsluta ett kapitel och börja på nästa, sen får vi se vart det slutar och vad som händer på resans gång.

*over and out*

Nu drar flyttlassen igång

Då börjar det dra ihop sig för flytt igen. I helgen var jag hemma hos mamma på besök och gjorde några riktigt fina kap på secondhand. Tänk vilka skatter man kan hitta ibland i en secondhandbutik, det gillas när det inte finns så mycket pengar att röra sig på innan nästa löning.

Nästa helg så flyttar vi över alla tunga möbler och i veckan kommer jag köra lite småkrafs eftersom jag ändå åker dit efter jobbet då pållan redan står där. Känns bra att äntligen kunna få inreda och packa upp allt, som jag låtit vara nedpackat sen det blev bestämt att det blir en flytt till, bara onödigt att packa upp för att sen få packa ner igen.

Så inom en snar framtid vågar jag ta emot besök utan att det ser ut som bomben slagit ned. Kommer bli bra detta även om jag börjat bli lite nervös inför själva flytten.

*over and out*