Det känns bättre.. +bilder

Ja, det kan jag väl inte annat än att säga. Mina resväskor som jag beställde i förra veckan har kommit! Äntligen har jag mina alldeles egna resväskor, en stor för bagage och den lilla till handbagage som klarar SAS kabin mått. Känner mig grymt nöjd med dem och namnet på dem gör det hela bara ännu mer EPIC!Inte nog med detta så hittade jag en bild som jag tog på en drink jag gjorde för några dagar sedan, när vi skulle se på film. Väldigt god!
Det är lite Absolute Peach, 7up och en skvätt Grenadine. När jag provade den första gången blev det en grogg då jag bara hade spriten och 7upen, sen testade jag med Grenadine och det blev riktigt gott, farligt gott som någon säkert skulle vilja påstå. Knappt man känner alkohol smaken.Idag tog jag tag i mig själv, jag har tittat på OS i Fälttävlan, samt storstädat lägenheten. Vilket innebär plocka undan, damma, dammsuga, torka golven, städa toan osv. Allt detta medan jag lyssnade på Radioseven så det dunkade gott. Piggar alltid upp med lite musik, särskilt när du städar.
Nu luktar det fräscht, det är bara jag som luktar lite mindre fräscht, haha, får väl ta å besöka duschen så vi fixar det med. Snart bär det av till en kompis och "hänga" lite i stallet med en bira i näven, ett härligt sätt att avsluta dagen på.

På måndag börjar skolan igen, så då drar allvaret igång igen. Kanske blir det Liseberg i veckan och lite bio, vi får se vad som hinns med och hur vädret blir. Vem vill gå på Liseberg när det ösregnar till exempel?

Deprimerad..

Jag vet inte varför, men förut var jag bara deprimerad på hösten och eventuellt en gång på våren. Just nu känns det som jag är det hela tiden, vet inte varför det är så.
Har ingen lust att göra någonting, allt är bara jobbigt. Särskilt hushålls sysslorna. Sen har jag inga rutiner i mitt liv, förvisso får jag tillbaka några rutiner när skolan drar igång igen, men sen när den är slut vad händer då?

Jag har bestämt mig för att spara pengar så jag kan köpa mig det jag behöver, så misstänker jag också att mycket av min depression kommer försvinna. Det kommer vara någon som alltid blir glad att se dig, hur skulle man kunna bli mer deprimerad av det?

Mitt första mål är såklart att få tag i ett fast jobb när skolan är färdig, det vore extremt skönt att klara första uppkörningen nu med tanke på att det går att jobba som lastbilschaffis utan släp, men med ADR, YKB och truck-kort såklart.
Helst vill jag såklart klara allt, men det är bra att ha en liten baktanke också så det inte blir som en stor besvikelse sen.

Jag har två telefonsamtal att klara av den här veckan, det ena är inte sån panik med, men det andra är till Gnosjö Trafik om hur jag ska praktisera de kommande veckorna. Det är väl egentligen bäst att jag sätter lite fart så det händer något.
Borde egentligen ta tag i mitt liv, men jag har ingen kraft till att göra det. Känns så tungt.

En vanlig dag

Vad skönt att det äntligen börjar lösa sig inför min resa till Irland. Idag bokade jag det sista hotellet, som inte blev ett hotell utan ett vandrarhem, men bättre med tak över huvudet och möjlighet att sova istället för att sitta en hel dag på flygplatsen och uggla.

Har även beställt två resväskor som borde komma någon gång i denna vecka. Ska bli spännande. Nu är det bara tågbiljetterna kvar, såg att jag kunde boka online resan dit men inte hemresan, så om jag väntar en vecka så kommer jag kunna boka båda och meddela resebyrån vilka tider som jag behöver transfer från tågstationen till ridcentret.

Nu ska jag ta itu med min städning av mitt skrivbord så jag hittar bättre, och försöka plugga lite inför funktionsbeskrivningen till uppkörningen. Vore skönt om jag kunde klara allt nu så jag slipper tänka på det när jag är på Irland.
Nä, kanske dags att ta itu med det jag tänkt så det blir av kanske?