Jahapp..

Ny vecka nya tag, börjar bli varmt i maskinhallen på jobbet nu när värmen har börjat hitta fram.

Ringde även facket idag när jag kom hem och tydligen är min lön 95,85 kr/tim och när man jobbat i 3 månader stiger den till 101,6 kr/tim, nu saknar jag faktiskt att jobba på kyrkan, om jag hade haft timlön där istället för månadslön hade den legat på ca 129 kr/tim. Snacka om lönesäkning.

Tror inte jag vill jobba särskilt länge inom industrin om det är sådana skitlöner, räcker knappt till något annat än räkningar..

Men som fattig student får man väl bara va glad att man får något överhuvudtaget antar jag, men någon semester ersättning har jag inte fått, skulle visst va 13,2%, får ta det med sambon senare, nu måste jag diska och sen får jag se vad jag hinner med innan kör-övningen i kväll.

Design

Jag har tänkt byta design på min blogg och det lutar mot, vitt och grönt som färger, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra än, försöker komma på en bra header bild som jag kan göra, har tröttnat lite på allt blått.
Tanken är att jag ska styla om bloggen (när jag har tid och lust), och förhoppningsvis komma på något vettigt att blogga om, tror inte så många tycker det är så intressant att läsa mina dagar på jobbet?
Men jag funderar på att kanske börja foto blogga, kanske en sån där blogg med ett foto om dagen, vore lite kul, eller??

Ge mig förslag och feedback vet ja, om du nu ändå är här och läser ;)

Sicket Flyt

Ja, i torsdags hade jag verkligen flyt på jobbet, monterade 12 st kartonger, dvs 1032 st dvd säkerhetsboxar. Så jag var nästan i synk med hur snabbt maskinen producerar bitarna, hade det inte vart för rasterna så höll jag jämna steg med maskinen. Känns lite coolt.

För övrigt var det skönt att det var en kort vecka, och jag fick min lönelapp, har visst timlön på 96,85:-, vet inte om det är en okej lön, så jag ska kontakta facket och se vad de har att säga, det blir en måndads lön på ca 15 000, när jag jobbade på kyrkan hade jag ca 17 000 i månden, så jag får ta å höra vad facket har att säga, och sen får vi se, men det verkar ha blivit någon miss också. För mitt anställnings ID på lönelappen stämmer inte med vad jag stämplar med, men timmarna stämmer.
Sen vet jag inte varför jag bor på en c/o adress, jag är faktiskt bosatt här och det står även i det där registret (som jag inte kommer på just nu vad det heter).

Vi får se vad som händer, ska ringa facket på måndag, så får vi se vad de säger. Har försökt söka lite på deras hemsida om löner, men jag hittar ingenting. Jag hittade något, men för att se det så var man tydligen tvungen att vara registrerad på hemsidan, kändes jobbigt, så jag ringer istället och hoppas på det bästa. Rätt ska va rätt.