Nu är det slut..

Då var arbetsåret 2015 slut, blir nya tag 2016 för nu går jag på lite julledighet.
Känns bra, speciellt när jag haft en givande dag.

Åkte från åkeriet kl 6 imorse med siktet inställt mot Göteborg, det var rena rama fröjden att köra där idag. Var precis så jag frågade mig själv "men vart är alla bilar, hallå det ska vara värsta rusningsköerna nu". Klockan var precis mitt i den normala rusningen, men troligen så är många lediga och gissningvis tror jag det blev en annan rusning framåt 10 och 11 när alla ska julhandla.

Nåväl, det gick smidigt att hitta till stället jag skulle lossa på, kör in och kopplar loss släpet, backar intill deras brygga. Sedan lossar vi, men det blev lite tokigt när jag skulle försöka få med mig en pall, som var rätt tung enbart för att den var så stor och otymplig. Då förlorade jag fotfästet på den torra bryggan och halkade, så jag landade fint på rumpan.

Det kändes och jag önskade att jag hade haft mer fett där, då det kändes som jag satte mig direkt på skelettbenet. Sedan fick jag snabbt börja hoppa bakåt, då jag ramlade så tappade jag pallkärran och då började den rulla mot mig med en tung pall på, hoppade bak lite och sen insåg att det är smartare att hoppa åt sidan, så gjorde det fortfarande sittandes, hade ingen tid på mig att reagera eller resa mig.

Dom frågar på företaget hur det gick, jag hade fullt schjå med att hålla mig för skratt, för jag antar att det måste sett rätt komiskt ut, så bjöd lite på mig själv.
Som tack för det fick jag se solen idag också, en rätt stark sådan också. Märktes att den var låg, men det var riktigt vackert ändå och solbrillorna åkte på.


Sedan bar det iväg ner till Falkenberg för att lasta hela ekipaget (lastbil och släp) fullt med plastbackar. Väl hemma på åkeriet igen, bytte jag lampor som var trasiga på ekipaget, städade och tvättade bilen inför julledigheten.
Så nu kan jag med gott samvete avsluta detta årets jobb och ta nya tag nästa år. Ska bli spännande att se vad 2016 har att erbjuda.

*over and out*

Murphy's lag

Jaha, då var det dags igen. Är det inte det ena så är det andra.
Lagom så här till jul, bestämde sig bromsarna på bilen för att beka ihop, tack för den. Var inte längesedan jag fixade dom. Ser riktigt för mig hur pengarna flyger iväg.

Sen står min transport fortfarande på verkstad, har börjat tröttna nu och tar snart hem den och säljer och köper en annan, jag orkar snart inte med att vänta. Hade ändå bara tänkt ha den som ett övergångssläp.

Snart vänder det i alla fall och blir ljusare, så alltid något.

*over and out*

Vem ringer man?

Idag reflekterade jag över något som jag inte ens har tänkt på. Jag kom att undra vem man ska/bör ringa när det händer sådana där saker, som när man ringer sina nära och kära om. T ex att det ligger ett träd över vägen och man nästan är hemma eller andra saker man ringde om till sina nära och kära. Hur gör man när man är själv och de nära och kära bor flera mil bort?

Vem ringer man då?

*over and out*