Optimist?

Jaha, jag är igång igen med att vara en optimist och springa händelserna i förväg och sen bli lite nedstämd när det inte riktigt går som jag trodde.

Det nuvarande optimistiska gäller pållan jag tänkt köpa. Såg henne på en bild och kontaktade dom och frågade, tydligen har hennes skada inte läkt helt så hon kan åka transport, men hon rids utan problem. Så det blir till att vänta några veckor till. Så jag misstänker att det blir ingen häst innan nyår, då jag tror det är bättre att vänta och få hem en läkt häst. Dumt att riskera något.

Vidare hinner jag få en lön till och verkligen skapa marginaler för utgifterna osv. Speciellt om jag tänkt köpa mig en egen bil också.

*over and out*

Manlig förkylning

Så typiskt, när jag inte får bli sjuk då blir jag sjuk. Det är inte heller bara en vanlig förkylning som gör att man fortfarande kan jobba utan den "manliga" sorten.
Skämt åsido så vaknade jag med hög feber 38.1°C, vilket för mig med en normaltemp mellan 36.5°C - 36.8°C. Huvudet känns groggy, näsan är täppt, sandpapper i halsen, hostar och nu feber. Så det var inte alls kul att inse att det blir till att ligga på soffan och kolla på film idag istället för att åka till jobbet.

Skulle egentligen ha jobbat natt, men febern satte käppar i hjulet för det, lite ironiskt när jag väl tänker efter men vad kan jag göra mer än att vila och se till att jag blir frisk fort?

På ett sätt blev jag sjuk vid rätt tidpunkt, har jag tur missar jag bara en arbetsdag, vilket jag verkligen hoppas att det bara blir. Behöver pengarna för att gå runt.

*over and out*

Goda nyheter

Idag kikade jag av en slump på de senaste jakt bilder från Irland och vem får jag se på bild?

Helt riktigt, pållan jag ska köpa. Det verkar som hennes sår äntligen har läkt och att hon är igång igen. Så nu blir det till att kontakta dom igen och göra färdigt det sista av affären och bestämma datum när hon kommer till Sverige osv.

Det känns så spännande och nästan lite overklig, samt lite nervöst också.

*over and out*