Bortglömd eller Missförstånd igen?

Det är en sådan känsla jag har just nu, att jag är bortglömd. Anledningen är att det är väldigt deppigt just nu, allt var frid och fröjd när jag jobbade dagtid, men var jag tvungen att jobba natt och ensamheten det innebär fick tankarna att börja vandra.
Så jag är inne i en svacka som jag försöker ta mig ur. Vet dock inte i dagsläget hur det kommer bli.

Sen var jag även på jobbet idag och lämnade min lönelapp när jag ändå åkte förbi och då passade jag på att titta vad det är jag ska köra på måndag. För jag ska jobba dagtid den veckan som kommer, så jag tittar på lappen, men ser inte mitt namn någonstans, kollar på bänken ifall det ligger något annat papper som talar om vad jag ska göra. Hittar ingenting.

Det fick mig att känna mig mer deppig än jag redan är, för det är ingen som sagt att jag skulle vara ledig på måndag. Hoppas bara det blivit något missförstånd, men jag är så less på missförstånd, blir inte direkt det första om man säger som så. Kommer det fortsätta med massa missförstånd, trots att jag egentligen trivs med själva arbetet, så får jag nog tyvärr se mig om efter något annat, orkar inte med mer missförstånd just nu.

Nåväl nog om det, skulle ut till stallet idag och tänkte passa på att rida idag eftersom imorgon kommer det inte funkar, då jag ska jobba och sen ska det släppas en ny häst i hagen och då tycker jag personligen att man kan låta de vara så de kan få lite tid att sätta rang osv. Än att hålla på och ta in och ut hästarna ur flocken.

Det blev dock ingen ridning. Tor tyckte det var lämpligt att dra igång ett skådespel med dunder och brak. Så det blev lite pyssel i stallet istället. Tanken var att jag skulle fortsätta måla, men behövde först tvätta dom väggarna som ska målas, och medan jag väntade på att det skulle torka, tömde jag två boxar på spånet och sopade ur det, eftersom de ska byta innertaket i nästa vecka också.

Inte bra om det skulle råka hamna en spik i spånet så. Under tiden jag gjorde detta gick strömmen, så det blev väldigt mörkt, när den väl kom tillbaka så ryckte det i lyset. Klockan hade börjat ticka iväg, så jag bestämde mig för att måla det kan jag göra en annan dag när det finns lite bättre förutsättningar.

Nu är jag hemma och det som måste tas itu med är disken, den har blivit lite lidande när jag varit deppig. Skönt ändå att det går så fort att röja upp när det bara är disk efter en person. Så det finns ändå något positivt att se genom detta dystra dunkel. Får inte glömma bort att se det från den ljusa sidan emellanåt också, så jag inte gräver ner mig i det mörka.

*over and out*

Snart helg igen

Ja då är det snart helg igen, jobbar två nätter till sen blir det helg. Ska försöka att inte vända tillbaka dygnet under helgen då jag ska fortsätta jobba natt nästa vecka också. Nu till helgen ska det bli något väldigt efterlängtat, nämligen ridning.

Äntligen kommer jag ha lite tid till det och då gäller det att passa på, behöver få igång henne bättre om hon ska orka hänga med på lektioner i höst, sen när semestern väl kommer då står lastträning på schemat. Nu har jag och Eva lyckats lista ut vilket som funkar bäst för att lasta henne, men jag strävar såklart att man ska kunna lasta henne själv och slippa vara två.

Känns skönt att äntligen vara på G och snart så kommer vi igång på riktigt. Nu ska vi mjukstarta lite innan vi börjar ta i med hårdhandskarna.

*over and out*

Missförstånd och överkörd

Kommer till jobbet igår glad i hågen att det är min sista natt och är såklart nyfiken på vad jag får köra för roligt på måndag. Tittar på planeringen men kan inte se mitt namn någonstans, sen får jag syn på det. Då ska jag köra natt igen, men de har inte sagt till mig. Jag blev riktigt förbannad.

Ringde chefen och sa att det går inte och att i mitt schema så står det att jag ska jobba dag. Han hävdade såklart motsatsen, men alla scheman ser likadana ut och något speciellt schema har inte jag fått. Den rundan jag dessutom var satt på kan jag inte längre, för det har tillkommit två stopp som jag inte vet vart dom ligger eller hur dom fungerar och jag sa det rätt ut, så då skulle jag åtminstone få köra den rundan jag redan kört.

När chefen frågade mig tidigare i senvåren så gällde det EN vecka, som jag skulle täcka upp eftersom den andra som skulle jobba över semestern själv hade semester den veckan och det var en annan som skulle köra den andra rundan. Så jag sa ja till EN vecka och även poängterade det när jag svarade.

Nu tydligen så hävdar chefen att när han fråga så hade det gällt hela semestern.. nästa gång ska jag banne mig se till att jag får papper på det för ord mot ord är ingen hit. Dessutom pratade jag med den andra som körde den andra turen och som var sagt när jag blev tillfrågad att den skulle köra hela semestern. Nä då hade han tydligen blivit lovad att köra EN vecka också... snacka om missförstånd.

Hade de bara varit tydliga och sagt något från början så hade jag sluppit bli sur och känt mig överkörd. Nu försöker jag ändå va positiv, det jag hade planerat att kunna göra nästa vecka när jag skulle jobbat dagtid kan jag inte längre göra och får på något sätt försöka hinna med det ändå.
Det som skiter sig mest var att jag lovat att hjälpa till i stallet och se över hästarna, eftersom då kunde jag åka efter jobbet när jag ändå skulle åka å hålla på med min egen pålla.

Nu blir det heltokigt, då stallet ligger åt fel håll från där jag bor kan man säga (först 1 mil till jobbet och sen ca 3 mil därifrån till stallet enkel resa) och med mitt nattschema så vet jag inte hur mycket tid jag kommer ha över innan jag börjar jobba. Oftast sover jag en bra bit in på eftermiddagen, sen ska det ätas, packas och åka och jobba typ.

Så nu försöker vi hitta en smidig lösning för alla på det problemet, jag vet att jag åtminstone kan ta några dagar av den veckan. Det var väl mest att vi krånglat med att lösa problemet med tillsynen av hästarna och jag kände mig nöjd med den lösningen vi hittat, så dyker missförståndet upp på jobbet och sabbar hela planeringen.

Nåväl, allt går å lösa. Får ta lite extra dagar lite här och där som kompensation istället. Jag vill hjälpa till när jag kommer ha min egen pålla uppstallad där, känns inget kul att bara ta och inte ge något, men men nu är det som det är.
Försöker ändå va positiv, nästa vecka så kör åtminstone en av de ordinarie chaufförerna och veckan därefter också, plus massa OB timmar, så det kommer bli toppen sen när semestern äntligen kommer.

*over and out*