Kallt och Blåsigt


Det kan man lugnt säga att det var igår, usch, var inte alls skönt att vara ute, håll på att blåsa bort när jag följde Linda till stationen, men jösses va fina träden var utefter Vättern, var bara tvungen att ta en bild även om vågorna var (som Linda sa) "två meter långa" ... haha... stod ungefär 3-5m ifrån vattnet och ändå blev jag blöt, men det var lite maffigt..

Ja just det ja, jag skrev min första tenta igår också, jag tror det gick bra svarade på alla frågorna så gott jag kunde, så nu hoppas jag bara att det gick vägen, vore skönt att få det ur världen så att säga.

Och idag blir det till att plugga sånger inför julkonserten imorgon i Åsenhöga kyrka, ska bli kul, är tredje året som jag är med. Köpte lite nya kläder igår efter tentan som jag ska ha på lördag, men jag skippar nog skorna jag köpte, blir nog lite väl bra, jag är lång som jag är så jag sa nog ha något lågklackat så de bakom mig syns, hehe.

Algebra och annat..

YES! Äntligen är kurserna Matematiska Verktyg och Grafisk Design och Teknik ur världen. Känns så JÄVLA skönt, bara tentan den 17:e december i Kommunikation och Projektmetodik kvar.

Ja just ja, på tal om matten kändes så skönt att jag lyckades lösa en ekvation med hjälp av algebra, måste tacka min kära sensei Dusty (en utav mina kära nät vänner borta i USA), som hjälpte mig med hur man jag gör och så här löste jag en utav uppgifterna på omredovisningen, gjorde ett slarvfel i måndags, missuppfattade ett ord. Tänkte inte på att avstånd och längd kan vara samma sak inom matten, så jag fick fel på den uppgiften, och eftersom provet är 5 frågor och du bara får ha max ett fel och jag visste att jag inte hade räknat algebran rätt första gången (glömde bort hur man slutförde) och så avstånds frågan, så jag fick underkänt.Men hur som helst så fick jag godkänt på kursen tillslut och jag känner mig nöjd, tror jag hade alla rätt den här gången, gällde bara att tänka efter hur man skulle räkna så löste det sig till slut.

Sedan så fick vi våran tidning idag, suck. Den var en smärre katastrof, alla sidorna hade hamnat huller om buller och det var knappt någon struktur genom den. Tryckeriet hade visst haft något fel på sin maskin och ville ha en dag till på sig men vi var tvungna att ha tidningarna idag eftersom det var minimässa i skolan idag.
En avgörande faktor kan ha varit att de andra gruppmedlemmarna i gruppen hade missuppfattat något när de skulle skicka in tidningen till tryck, de hade visst exporterat den i så kallade uppslag, när den egentligen skulle ha skickats sida för sida..

Verkar som de ska trycka om den senare, enligt vad lärarna säger, jag vill inte betala för den så som den ser ut nu.. aldrig!
Nä, nu ska jag börja plugga inför tentan och imorrn blir det till att packa ihop sakerna jag ska ha med mig, när jag åker och hälsar på mamma. Ska bli kul och jag får nog äntligen tillbaka bilen!! GÖTT MOS!!

Fy Farao

Jahapp här sitter man då hemma framför datorn och är dunderförkyld, kan knappt andas, e så tät i näsan... usch.. dricker en massa med för att hjälpa halsen lite, sticker som sjutton i den...suck.

Bara att sätta igång och plugga, har redovisning på måndag, sista delen i mattekursen, känns skönt och skulle jag schappa på den så har jag både omredovisningen och tentan för högre betyg på mig för att klara kursen, men jag siktar in mig på att klara den nu på måndag, vore retligt annars, ska banne mig visa att jag kan!

Dessutom på måndag så är det körövning inför julkonserten i Åsenhöga kyrka, och i vanlig ordning tänkte jag att jag ska försöka vara med i år också, är jättekul att sjunga, det är en så trevlig och härlig stämning i den kören. Undra vad det kan tänkas bli för låtar i år, är väldigt säker på att O Helga Natt och Go Tell It kommer att dyka upp, vore kul med någon ny med, vi får väl se.

Klockan 18.30 på måndag så vet jag mer spännande.. oooh ja just ja! Bilden nedan tog jag igår, så himla härlig rimfrost ute, december kommer och då kommer även kylan, haha, -6 när jag tog bilden... undra om det är därför jag är så förkyld idag..hmmm... aja det blir nog bra, njut av vintern medans den varar!!