Dags för slutspurt

Ja, det är verkligen slutspurten nu för snart är det dags för min allra första riktiga semester. Ska bli skönt med lite ledighet speciellt nu när jag fått jobba natt. Förvisso blir det väl behövda slantar, men jag funderar på om det är värt besväret att inte få vara människa, för jag fungerar inte så bra som nattmänniska.

Jag trivs allra bäst på dagtid och det märkte jag extra väl förra veckan, då jag jobbade dag och stormtrivdes. Denna veckan är jag tillbaka på natten och det började inte så bra. Fick en chock i måndags när jag öppnade bilen och såg att den var fylld hela vägen (i vanliga fall brukar det finnas ett litet utrymme längst bak som man kan röra sig på). Så det blev till att sortera och slänga ut tomma burar som var i vägen.
I övrigt var det väldigt lugnt, sen kom tisdagen och då var det lite gods så jag kom iväg tidigt, däremot lyckades liftdosan rymma ur byxan och landa med en duns i backen.

Så där fick jag för att det hade flutit på bra, var inte alls jättekul att stå bredvid liften på marken och liftlossa trallar och burar och se till så de inte åkte iväg. Förvisso var det inte höja och sänka momentet som var jobbigt, var mest när man ska tilta liften, men det gick rätt bra ändå.
Tror det sinkade mig någon minut bara på varje stopp.

Nu får vi se om de hunnit laga liftdosan idag eller hur det gick, för jag försökte även kolla så det inte var så enkelt som att batteriet hade hoppat ur, men det var det inte. Nåväl vi löser väl problemen som uppstår, det är först när man blir av med något man är van vid att använda som man inser vilken hjälp det varit.

Det som är så skumt med att jobba natt är att man tappar kollen på vilken dag det är, för man går och lägger sig och när man vaknar så brukar det vara en ny dag, men så är inte fallet när man jobbar natt. Kommer kännas skönt imorrn när jag vet att det bara är en natt till sen kan jag slappna av och ta det lugnt.

Längtar faktiskt lite, sen får vi se om det är något att ha eller om jag kommer klättra på väggarna. Kommer nog hänga rätt mycket i stallet under dom veckorna. Då ska pållan få massor med uppmärksamhet och träning, så kommer det nog bli alla tiders.

*over and out*

Kommentera här: